Az ingyenes társkeresés működhet

Sokan próbálkoznak az online társkereséssel, de sokszor különböző okok miatt gyorsan fel is hagynak az ötlettel.

Elsőnek talán kézen fekvő egy fizetős társkereső kipróbálása, amely kellő biztonságot nyújt, azonban csúnya csalódás lehet a vége, hogyha több ezer forint és megszámlálhatatlan idő befektetése után nem járunk sikerrel. Már csak azért is, mert a fizetős oldalak többsége idő alapú, legtöbbször azonban nem egyik napról a másikra jön a siker, ezért kénytelenek vagyunk újabb és újabb hónapra előfizetni, miközben talán nincs is értelme.

Sok oldal ötvözi az ingyenes és a fizető tartalmakat. Ezek viszont roppant idegesítőek tudnak lenni, amikor például egyetlen teljes méretű kép megtekintéséért is több ezer forinttal akarnak lehúzni minket. Hagyjuk ott ezeket az oldalakat is gyorsan!

Ezek után szeretnénk egy ingyenes oldalt, azonban ezeken a szájtokon valami sohasem stimmel. Vagy hiba üzenetek tömkelegével találkozunk, vagy egyszerűen nem úgy működik az oldal, ahogyan azt a leírások állítják. Értelmetlen korlátozások és lassú töltés.

A fent említett problémára ad választ az Itemcore lapcsalád, melynek új tagja egy biztonságos, ingyenes társkereső oldalt ajándékoz látogatóinak. Az oldal megjelenése esztétikus, szolgáltatásai modernek. Ezért érdemes felkészülni a használatára, frissítsük böngészőnket és onnantól semmi sem választ el minket egy korlátok nélküli ingyenes ismerkedéstől, legyen szó flörtölésről, vagy komoly kapcsolat kereséséről.

Hasonló cikkek