Csaszkókályha “Hangulatot teremt otthonában!”

Vállalkozásom cserépkályha, kandalló, búbos kemence, és kerti grill építésével, cserépkályha átrakásával és karbantartásával foglalkozik az egész ország területén belül!
Illetve még fő tevékenységeink közé tartozik a minőségi mobil cserépkályhák értékesítése is!
Az általunk készített cserépkályhákat, kandallókat és kemencéinket hagyományosan, körültekintő alapossággal készítjük.
A cserépkályhák általában beépített rögzített fűtőtestek, melyekben hagyományos tüzelőanyagokkal fűthetünk, külső megjelenésük esztétikus, felületük mázazott kerámiából készült kályhacsempékből áll. Belsőterük nagyon változatos lehet minden paraméterében.
A cserépkályha az egyik legjobb közérzetet, valamint hatásfokot biztosító hagyományos fűtőtest.
A kandalló mára már igen divatos, főleg kiegészítő fűtésként használatos, de meg sem közelítik a cserépkályha, téglakályha vagy a kemence fűtési, használati értékét.
A kemence az egyik legrégebbi hagyományos fűtő, sütő-főző eszközünk.
A kemenceépítésnél is természetesen a megrendelő elvárásai a legfontosabbak, de tudásunkkal, tapasztalatainkkal hozzájárulunk a legjobb építési megoldás kiválasztásához.
A kályha méretezése, külső esztétikai megjelenése, építésének helye és funkciója a megrendelő elképzelései szerint történnek, természetesen szakmai tanácsadás keretében!
Egy kályha külső megjelenése is nagyon fontos, de ugyanazt a külső megjelenési formát is nagyon sok fajta anyagból készíthetjük, mely jelentős különbséggel bír a használat során.
Mi csak kizárólag minőségi megfizethető anyagokkal dolgozunk!
Egy ingyenes felmérés, és árajánlat alkalmával a megrendelő által kiválasztott anyagok függvényében állítom össze a remélhetőleg “ideális” árat!

http://www.csaszkokalyha.com

Hasonló cikkek