Gondoljon otthona energetikájára

Nyakunkon a rossz idő, egyre hosszabbak az éjszakák, és rövidülnek a nappalok. Lassan-lassan ideje felkészülni a télre; lakásunk, otthonunk szigetelését, energiaveszteségét ellenőrizni. Nem is gondolnánk, pedig néhány egyszerű energetikai optimalizálással jelentős pénzeket takaríthatunk meg a téli fűtési költségeken.

Talán hallott már az energetikai tanúsítványról, arról az energetikai dokumentumról, melyet minden ingatlaneladónak, illetve bérbeadónak szükséges elkészíttetnie az adásvétel létrejötte előtt. A tanúsítvány – a háztartási gépekhez hasonlóan – osztályzatokat tartalmaz, mely pontosan megmutatja a lakás energetikai besorolását, a legoptimálisabb A+ kategóriától haladva a legveszteségesebbig. Tekintse meg weboldalunkat, az energetikaitanusitvany1.hu címen, és tájékozódjon az energetikai tanúsítvány beszerzésének módjáról, jogszabályi hátteréről, illetve olvassa el blogunkon a leggyakrabban felmerülő kérdéseket a dokumentummal kapcsolatban.

Amennyiben további kérdései merülnének fel, kollégáink készséggel fogadják megkeresését akár telefonon, akár elektronikus formában.

B+I Studio Épületenergetikai Kft.
1034 Budapest,

Tímár utca 17.

Hasonló cikkek