Gyors honlapkészítés akár napok alatt

Egy céges honlap elkészítése gyakran hetekig, hónapokig tart. Nem véletlenül, hiszen a tartalom, a funkcionalitás és a kinézet kényes egyensúlyát többnyire a megvalósítás folyamata közben kell megtalálni. A kevesebb néha több – a honlapkészítésben is. A parttalan szóömlés az oldalakon, vagy a kaotikus szerkezet alááshatja az olvashatóságot.  A csiricsáré, túldíszített megjelenés eltaszíthatja a látogató további érdeklődését.

Egy átlagos  vállalkozás vezetője vagy illetékes megbízottja nem kellően tájékozott e műfajban – nem is lehet, elvégre a villanyszerelő sem tudósa a harangöntésnek, bár mindkettő műszaki jellegű tevékenység.

Így aztán a honlap készítőjére hárul a feladat, hogy kívülállóként, a szóban forgó területről meglévő saját, sekélyes  ismereteit kiegészítse a honlapkészítést megrendelő ügyfél speciális tapasztalataival, napi információival. A tartalmilag üres, kizárólag marketing ihletésű szövegeket felmutató weboldal lehet tetszetős, kényelmes, barátságos, de azon néhány másodpercnél többet nem töltenek el a látogatók.

Az Expressz Honlapkészítés szolgáltatás a weboldal készítés technikai, technológiai követelményeinek teljesítésén túl olvasmányos, közérthető nyelven megírt, információkban gazdag weblapot alkot igen rövid idő alatt.

Hasonló cikkek