LED szalagos hangulatvilágítások

Régóta tudjuk, hogy a fények kihatással vannak közérzetünkre is, emiatt vagyunk tavasszal vidámabbak, télen pedig lehangoltabbak. A napfény melege kellemes érzéssel tölt el, de nemcsak az egyszínű fehér fény, hanem a különböző színek is hatnak lelkiállapotunkra. A lila szín kreatívabbá tesz, a zöld megnyugtat, és így tovább.

Az otthonokban kiépíthető rejtett világítások megvalósíthatóak gipszkarton dobozolások, díszlécek, alu profilok elhelyezésével is, és bármelyiket válasszuk, még mindig el kell döntenünk, hogy milyen fényt kívánunk belefektetni. Manapság a leggazdaságosabb a LED szallagok beépítése, amelyek alacsony fogyasztásúak (hangulatvilágításra tökéletesen megfelelnek a méterenként 30, 60 ledet tartalmazó csíkok) és hosszú élettartamúak, minimális karbantartást igényelnek. Problémamentesek, jó fényerőt biztosítanak, és többféle színben kaphatóak.

LED szallag hangulatvilágításhoz:

  • melegfehér led szalagok: a legnépszerűbb színhőmérsékletű led szalag, hiszen sárgás fénye a napot, a halogén izzókat idézi, meleg árnyalatával pedig otthonosabbá teszi a helyiséget.
  • hidegfehér ledes szalagok: szintén kedvelt típus, melyet sokan erős fénye miatt szeretnek (a fény jellegéből adódik). A kékesfehér-természetes fehér jellegű szalagok magánházakban és kereskedelmi egységekben is megállja helyét.
  • egyszínű színes LED csíkok: a sárga, piros, kék, zöld színben kapható ledcsíkok leginkább dekorációs világításokhoz kerülnek felhasználásra, pl. polc-, álmennyezet világítás
  • színváltoztatható RGB led szallagok: ezek a LED szalagok a piros-zöld-kék szín keverése folytán tudják előállítani a különböző színeket pl. királykék, rózsaszín, sárga, lila, jégfehér, stb. Egy vezérlő segítségével különböző programok útján akár az automatikus színváltás is beállítható, de természetesen egy fix színt is üzemeltethetünk – hangulatunknak megfelelően. A színváltós szalagokat színterápiás és fényterápiás szobákba is gyakran választják világítóeszközként.

Az ANRO LED világítás webáruházban rengeteg információt és sok-sok fényképet tekinthet meg az egyes led világításokról, azok kialakításáról! Beépítési útmutatók, tesztek segíthetnek a megfelelő termék kiválasztásában; de igyekszünk videót is feltölteni a vásárlás megkönnyítése érdekében! Bármilyen kérdés esetén keresse ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy emailben!

ANRO Épületdíszítés Kft
Telefon: 06-52-220-054
Email: info[kukac]anro.hu

Hasonló cikkek