Milyen nyílászárót érdemes választania?

Építkezés előtt áll, és a számos teendő mellett nehezen igazodik el a piacon jelen levő nyílászárók között? Lakásfelújítás alkalmával fontosnak tartja a beépítésre kerülő ablakok minőségét, hang-, és hőszigetelő képességét? Mindezekhez fontos tudnia, hogy az alapanyag nagyobb jelentőséggel bír, mint azt sokan gondolnák. Legyen szó az ajtó, vagy az ablak megválasztásáról, fa, műanyag és alumínium mellett teheti le voksát. Természetesen az árak és a nyújtott komfort eltérőek mindhárom esetben.

Bár a fa felhasználásával előállított nyílászárók drágább árkategóriába tartoznak, de ezért a természetes hatás és az egyre növekvő színválaszték garantáltan kárpótolják a mellette döntőket. Az alumínium nyílászáró rendszerek többféle beépítési lehetőséggel szolgálják a kényelmet.

Hála a korszerű előállításnak, mára a műanyag nyílászárók is képesek olyan magas színvonalat képviselni, hogy felvehetik a versenyt fa alapanyagból készült társaikkal. Az UV sugárzás-, és ütésálló PVC-ből készülő termékek ellenállnak az időjárás viszontagságainak is, az anyag rideggé válása ellen pedig bevonatokkal, és speciális festéssel védik a gyártók az általuk kivitelezett márkákat. Hasonlóképp a minimum ötkamrás profilokhoz az acélmerevítés is olyan további pozitívum, mely csak növeli a műanyag ablak strapabírását, hőszigetelő képességét, nem elfeledkezve természetesen a zajszűrésről sem.

A választáskor érdemes az SzG Ablak 2000 Bt. kínálatát megtekintenie, hiszen korrekt árakkal, és rendkívül magas minőségben kivitelezett termékekkel várja az építkezőket és a lakásfelújítókat a cég. A 13 éves tapasztalat egyértelműen arra enged következtetni, hogy a nyílászárókkal foglalkozó profik otthonosan mozognak a területen, s ellátják lakását azokkal az ajtó és ablak típusokkal, melyek csökkentik a jövőben az energiafogyasztást, és az otthon komfortját is visszaadják a maximális hangszigetelésnek köszönhetően.

Hasonló cikkek