Természetes linképülés infógrafikákkal

A Google Pingvintől hangos az internet. Sokan félnek a linképítéstől pedig annak természetes volta nem lehet veszélyes weboldalára nézve. Amit mindig szem előtt ajánlatos tartani a link szövegek milyensége vagyis természetes legyen.  Hogy mi a természetes link szöveg, vagy seo nyelven horgony szöveg? A kulcsszónélküli vagy brand névvel eltátott linkek.

Hogy miért?

Egyszerű a válasz mert ha nem létezne keresőoptimalizálás akkor hogyan linkelné be a weboldalát, biztos nem a keresőoptimalizálás kifejezéssel, ha nem pl.: nézze meg, hogy mi hogyan segítjük weboldalát. vagy nézze meg a weboldalunkat vagy domain.hu (saját domain nevünk)

A másik büntetésre adó ok amire könnyű figyelni a megfelelő bizalommal rendelkező weboldalon helyezzünk el linket. Fontos mérőszámok egyike a Domain Authority melyet a linképítésnél érdmes figyelembe venni.

Infógrafikával, hogy kaphatunk linkeket?

Az ilyen tartalom révén ha kellő számú személyhez jut el, melyet ma már a közösségi oldalak révén nem is olyan nehéz elérni, akkor a látogatóink fogják, Facebook megosztással, Google pluszozással, Pinterest pingeléssel, Twitter twittel fogják értékelni és más weboldalak tulajdonosai is át veheti az infografikát egy link elhelyezésével.

Hasonló cikkek