Weblap készítés otthon

Ma már egyetlen vállalkozás sem engedheti meg magának, hogy ne legyen jelen az interneten, hiszen az olyan, mintha pénzt hagyna az asztalon. Sokan azonban nem engedhetik meg maguknak, hogy drága honlapkészítő cégeket bízzanak meg a weboldaluk elkészítésével.

Egy jó honlap könnyen, önállóan kezelhető, amelyhez ma már programozási tudás sem kell. Ezzel a tulajdonsággal rendelkeznek a népszerű tartalomkezelő rendszerek, mint a népszerű WordPress. Egy tartalomkezelő rendszer segítségével bárhonnan szerkesztheti a weblapját, a számos kiegészítő pedig gondoskodik arról, hogy a honlap mindig megfeleljen a modern webes elvárásoknak.

WordPress segítségével a weblap készítés otthon vagy bárhol lehetséges, ha rendelkezünk egy számítógéppel és internet eléréssel.

A nemrég megjelent WordPress könyv pedig nagy segítséget fog jelenteni a tárhely és domain kiválasztásában, a WordPress telepítésében, karbantartásában és a tartalomkezelő rendszer üzemeltetésében. Vásárolja meg a Kezdő WordPress felhasználók kézikönyvét weboldalunkon! (Nyomtatott könyv, nem ebook.)

Hasonló cikkek