Rendelj változatos speciális ételt házhoz, ha lisztérzékeny vagy!

Ha lisztérzékeny vagy, akkor nap, mint nap szembesülsz azzal, hogy milyen nehéz változatosan étkezned. Még mindig csak kevés üzletben találsz széles alapanyag kínálatot, melyek általában jóval magasabb áron érhetők el, mint a hagyományos alapanyagok. Ráadásul minden új alapanyag kipróbálása előtt kénytelen vagy utánanézni annak is, hogy az adott gyártó valóban megbízható, gluténmentes termékeket gyárt-e.

DrSÉF azt a célt tűzte ki maga elé, hogy segítsen a speciális ételt fogyasztóknak. Változatos gluténmentes ételeket kínál étlapján. Próbáld ki kedvező áró menüiket, vagy önálló főételeiket és győződj meg róla magad is, hogy finomak az ételeik! Ráadásul minden nap más és más desszertet is találsz a kínálatban, melyekkel egy kicsit kényeztetheted is magad, úgy hogy nem kell otthon azok elkészítésével bajlódnod.

Miért válaszd DrSÉF ételeit? Azért, mert a DrSÉF által házhoz szállított ebéd olyan konyhában készül, ahol kizárólag speciálit ételek készülnek. A konyhába csak olyan alapanyagok kerülhetnek be, melyek gluténmentesek, laktózmentesek és tojásmentesek is egyben, így a gyártási szennyeződés kizárt. Ráadásul az ételek rendszeresen bevizsgálásra is kerülnek.

Hasonló cikkek